Oriola-KD työnantajana

Oriola-KD on johtava lääkkeiden vähittäis- ja tukkukaupan yhtiö Pohjois-Euroopassa ja Venäjällä, toimien luotettavana ja tehokkaana kanavana lääketeollisuuden ja potilaiden välillä. Yhtiössä työskentelee yli 4 800 alan ammattilaista ja yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Espoossa. Oriola-KD on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

 

Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö on yksi Oriola-KD:n tärkeimmistä menestystekijöistä. Oriola-KD:n henkilöstöjohtamisen avaintavoitteisiin kuuluu  strategisen osaamisen kehittäminen. Samanaikaisesti kokonaisvaltainen työyhteisön kehittäminen, täsmällinen resurssisuunnittelu ja työhyvinvoinnin edistäminen ovat osa vastuullista henkilöstöjohtamista. Yhtiö kiinnittää erityistä huomiota henkilöstön rekrytointiin, ammatilliseen kehittämiseen ja kannustamiseen. 

 

Kansainvälinen näköalapaikka

Oriola-KD-konserni tarjoaa mielenkiintoisia ja myös kansainvälisiä tehtäviä apteekeissamme ja jakelukeskuksissamme sekä asiantuntijapaikkoja hallinnollisissa tehtävissä. Rekrytointi avoimiin tehtäviin Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa ja Baltian maissa hoidetaan paikallisten rekrytointikanavien kautta.

 

Liity meihin

Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja työntekijöidemme uratarinoihin ja hae ammattimaiseen joukkoomme!


Uratarinoita

Minulla on mahtavia työkavereita ja hyvä esimies!

- Ulla-Marie Petersson,
HR-partner

Lue lisää


Oriola-KD työnantajana

Henkilöstö

Vastuullisuus