Uratarinoita

Aloitin Oriola-KD:n tytäryhtiön Kronans Droghandel Apotek Ab:n henkilöstöhallinnon tiimissä tammikuussa 2010. Tutustuin ensimmäistä kertaa Kronansiin luettuani työpaikkailmoituksia ruotsalaisista sanomalehdistä. Uusi yhtiö haki työntekijöitä, ja innostuin hakemaan työtä. Allekirjoitin työsopimuksen joulun alla ja osallistuin joulujuhlaan, jossa juhlistettiin Kronansin tulevaisuutta.

 

Työssäni HR-partnerina vastaan henkilöstömme osaamisen kehittämisestä. Merkittävä osa työtäni on myös apteekkiesimiesten tukeminen päivittäisissä henkilöstön ja johtamisen kysymyksissä.

 

Kronans Droghandel on innostava työnantaja: meillä on aina jotain uutta meneillään. Omassa työssäni olen saanut paljon vastuuta, mikä on auttanut minua kasvamaan. Minulla on mahtavia työkavereita ja hyvä esimies. Minulla on työssäni hauskaa.

- Ulla-Marie Petersson, HR-partner, Kronans Droghandel

 

Aloitin Oriolassa keväällä vuonna 2006 saapuvan tavaran tarkastajana. Työskentelin myös perehdytyskoordinaattorina, jolloin työhöni sisältyi monenlaisia logistiikan tehtäviä.

 

Nykyään työskentelen Juvanmalmin varastossa varastopäällikkönä. Vastaan Juvanmalmin varastotoiminnoista, kuten saapuvasta tavarasta, varastoinnista ja keräilystä. Toimin myös esimiehenä Juvanmalmin varastohenkilöstölle.

 

Olen päässyt työskentelemään erilaisissa varastotehtävissä sekä tutustumaan muihin logistiikan prosesseihin. Oriola on iso yritys, jossa on mahdollista päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä ja kehittymään omalla urallaan. Oriolassa on ammattitaitoisia työntekijöitä, joiden kanssa on miellyttävää tehdä yhteistyötä.

- Simeon Talja, varastopäällikkö, Oriola Oy

 


Aloitin Oriolassa vuonna 2006  lääkemyynnissä. Tätä ennen työskentelin kuusi vuotta farmaseuttina apteekissa.


Vuosien aikana lääkemyynti eli nykyisin asiakaspalvelu on muuttunut paljon. Asiakaspalvelu hoitaa asiakkaiden toimeksiannot tilauksista reklamaatioihin. Asiakaspalvelu on kontaktissa kaikkiin Oriolan asiakkaisiin. Lisäksi teemme yhteistyötä lähes jokaisen Oriolan yksikön kanssa.

 
Olen viihtynyt Oriolassa hyvin. Meillä asiakaspalvelussa on ihanat työtoverit. Jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa mukavasti haasteita. Olen oppinut Oriolassa paljon uutta ja saanut osallistua koulutuksiin. Oriola on hyvä työnantaja.

- Maarit Hagelberg, lääkemyyjä, Oriola Oy